راه پایان دادن به مه مغزی

آیا می خواهید راه پایان دادن به مه مغزی را بدانید؟

  • آیا می خواهید راه پایان دادن به مه مغزی را بدانید؟

    کسانی که میانسالی را رد کرده اند به خوبی می دانند که دیگر مانند گذشته در یادگیری مطالب سریع نیستند و حافظه ی خوبی مانند جوانی ندارند. این تغییرات فیزیولوژی میتوانند اتفاقات غم انگیزی را برایمان به وجود بیاورند. برای مثال می توانند مه مغزی را به وجود بیاورند. به نظرتان راه پایان دادن به مه مغزی چیست؟ احتمالاً شما هم شنیده اید که فراموشی کوتاه مدت در میان بزرگسالان امری رایج شده است و آنها معترض هستند و می گویند: دیگر مانند گذشته نمی توانیم کارهایمان را سریع انجام دهیم و همین موضوع باعث میشود دچار استرس شوند. مه مغزی اگر در همین شرایط درمان نشود میتواند به شدت ناامید کننده عمل کند و اتفاقات بعدی مانند بیماری های آلزایمر و پارکینسون را ایجاد کند. راه پایان دادن به مه مغزی باید به طور کامل انجام شود تا دیگر دچار آن نشوید.

    راه پایان دادن به مه مغزی

    راه پایان دادن به مه مغزی

    راه پایان دادن به مغزی از کجا شروع می شود؟

    اول باید بدانید زمانی که صحبت از بیماری مه مغزی می کنیم منظورمان چیست. یعنی هر کس که برخی از علائم مشترک این بیماری با سایر بیماری ها را داشت فوراً فکر نکند که دارای مه مغزی است و احتمالاً دچار افسردگی و موارد مشابه شده است. واضح ترین علائمی که مه مغزی دارد شامل موارد زیر می شود:

    • گیجی و ابهام ذهنی
    • فراموشی های مکرر
    • عدم توانایی تمرکز کردن
    • نداشتن وضوح فکری در مورد موضوعات مختلف

    البته همانطور که گفتم امکان دارد این علائم تحت شرایط دیگری نیز ایجاد شوند مثلاً اگر کم خوابی شدیدی داشته باشید این علائم بروز خواهد کرد و همچنین اگر بیش از اندازه کار کنید و یا استرس زیادی را متحمل شوید این علائم را خواهید داشت. تغییرات هورمونی و فشار هایی که بر سیستم عصبی شما وارد می شود می توانند به طور کلی شما را تغییر دهند. یعنی اخلاقیات، تفکر، وزن، سطح و میزان انرژی، ایجاد یا تشدید دیابت و شرایط بحران زایی که عاملش نابرابری در هورمون های مغزی است.

    آیا با دانستن علت های این بیماری می توانید راه پایان دادن به مه مغزی را بیابید؟

    معمولاً بیماری هایی که به صورت ویروسی نیستند در یک شب ایجاد نمی شوند. ریشه ی این دسته از بیماری ها در عادت های غلط رفتاری نهفته است. مثلاً اگر فردی برای مدت زمانی خود را در شرایط بسیار استرس زا قرار دهد، این شرایط باعث ایجاد عادات رفتاری در او میشود و در نتیجه به ناپایداری و نامتعادل شدن هورمون ها در مغز او ختم می شود. برخی از علت هایی که ذکر می کنم عامل ایجاد کردن مه مغزی می باشند. سعی کنید از این موارد پرهیز نمایید.

    1. در معرض امواج الکترومغناطیسی همچون تلفن همراه، رایانه، تبلت و موارد مشابه قرار نگیرید.
    2. هیچگاه به خودتان استرس شدیدی را وارد نکنید زیرا این استرس باعث می‌ شود جریان خون ضعیف شده و خون کمی به ذهن برسد، به همین علت حافظه تان به مرور زمان ضعیف می شود.
    3. اگر جزو کسانی هستید که نمی توانید خواب راحتی را داشته باشید حتماً عادت های رفتاری خود را بازبینی کنید زیرا بی خوابی یکی از عوامل ایجاد کردن مغزی می باشد.
    4. ورزش نکردن می تواند به تنبلی بدن و مغز کمک کند. اگر ورزش کنید نه فقط جریان خون رسانی در بدن بهتر انجام میشود بلکه مغزتان نیز بهتر فعالیت خواهد کرد.
    5. در معرض مواد خطرناک شیمیایی همچون انواع سموم، آلودگی های زیست محیطی و موارد مشابه قرار نگیرید زیرا تعادل هورمون های مغزی را از بین می برند.
    راه پایان دادن به مه مغزی

    راه پایان دادن به مه مغزی

    بهترین راه پایان دادن به مه مغزی

    اگر بخواهیم بهترین راه از بین بردن مه مغزی را به شما معرفی کنیم باید به شما بگویم که تغییر دادن سبک زندگی بهترین راه درمان است. بسیاری ها بدون اینکه توجهی به عادت های رفتاری و سبک زندگی خود داشته باشند پس از درمان های کوتاه مدت مجدداً دچار این بیماری می شوند زیرا عادت های غلط رفتاری خود را تغییر نمی دهند. برخی از عادت های غلط را برایتان ذکر می کنم.

    • تحت هیچ شرایطی زمان استراحت خود را به: رایانه، تلفن همراه، فضای مجازی، تلویزیون، ماهواره و وسایلی که امواج الکترومغناطیسی از خود صادر می کنند، اختصاص ندهید.
    • هر زمان که فکر یا شرایطی برای شما استرس شدیدی را ایجاد کرد، مثبت اندیشی کنید و شرایط را به نفع خود تغییر دهید.
    • حتماً به اندازه ی کافی خواب راحتی داشته باشید یعنی حدود 7 تا 8 ساعت خواب شبانه کفایت می کند. زیرا بی‌خوابی می تواند اختلالات هورمونی در ذهن شما به وجود بیاورد.

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۴ رای
    نیروی گذشته شما را به مه مغزی فرا میخواند
    اضطراب و مه مغزی بعد از ابتلای افراد به ویروس کرونا خطرناک تر هستند

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button