logo (1)

اعتیاد به شبکه اجتماعی چیست

اعتیاد به شبکه اجتماعی

اعتیاد به شبکه اجتماعی چیست

۱۰ نشانه که می‌گوید /اعتیاد به شبکه اجتماعی
دچار اعتیاد به شبکه‌ اجتماعی هستید

۱. صبح‌ها پیش از هر کاری به سراغ شبکه‌های اجتماعی می‌روید
تقریبا همه‌ی کسانی که به شبکه‌های اجتماعی وابستگی و اعتیاد دارند، روزشان را با گشت‌زنی بیهوده و بی‌هدف در تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک یا توئیتر آغاز می‌کنند. برخی هم فراتر رفته و از خواب‌ شبانه‌شان می‌زنند و به این کار می‌پردازند.

۲. ساعت‌ها وقت‌تان را صرف دنبال‌کردن هیچ‌وپوچ می‌کنید
بزرگ‌ترین مشکل اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی به تأخیرانداختن کارهاست. این آدم‌ها توانایی مقابله با میل به دنبال‌کردن شبکه‌های اجتماعی را ندارند.
ویدئوهای ناتمام گربه‌هایی که می‌ترسند، نوزادان بانمکی که می‌خندند یا عکس‌های مربوط به دوست سابق‌تان که به یک سال پیش برمی‌گردد؛ مهم نیست چه باشد، به‌هرحال چیزی پیدا می‌کنید که نیازتان را فروکش و درنتیجه اسیرتان کند!

.

۳. مهم نیست کجا هستید، از سرزدن به شبکه‌های اجتماعی دست نمی‌کشید
بی‌شک دیده‌اید کسانی را که سر میز غذا سرشان در گوشی‌شان است؛ شاید خودتان هم از این دست آدم‌ها هستید؟!
اشکالی ندارد در تعطیلات یا حتی سرکار، هرازگاهی سری به فیسبوک و اینستاگرام بزنید، اما اگر در تاکسی و اتوبوس، هنگام غذاخوردن، حتی در جلسات کاری حواس‌تان پیوسته به گوشی‌تان است، یک جای کار می‌لنگد.

۴. از هر چیزی و هر کاری عکس می‌گیرید
همیشه احساس می‌کنید باید بهترین عکس‌ها را برای صفحه‌ی اینستاگرام‌تان بگیرید، حتی ممکن است احساس کنید زیر فشار هستید! این یکی از نشانه‌های اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی است.
سلفی باشد یا عکسی از طبیعت زیبای اطراف‌تان، شما باید بهترین تصویر را خلق کنید. این روند ممکن است برای اطرافیان‌تان آزاردهنده باشد، اما شما چندان به این مسئله اهمیت نمی‌دهید.

۵. تصور می‌کنید که صدای هشدار پیام جدید را می‌شنوید
وقتی ذهن‌تان درگیر شبکه‌های اجتماعی باشد، شنیدن صدای هشدار اعلام پیام جدید، هیجان‌زده‌تان می‌کند. اما اگر تصور می‌کنید که صدای هشدار شنیده‌اید، بی‌تردید دچار مشکل شده‌اید.
برای خیلی از ما پیش‌آمده احساس کنیم، صدای لرزش گوشی‌مان را شنیده‌ایم و بی‌هوا به سوی او رفته‌ایم، به‌ویژه اگر منتظر تماس یا پیامی باشیم. اما اگر این اتفاق بی‌دلیل و پیوسته برای‌تان تکرار می‌شود، حتما باید فکری برای آن بکنید.
دکتر «مایکل راتبرگ» این پدیده را «سندرم لرزش خیالی» نامیده است. برمبنای پژوهشی در دانشگاه‌های آمریکا از هر ۱۰ دانشجو، ۹ نفر این پدیده را تجربه کرده‌اند!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو
بستن

سبد خرید

بستن

بستن

دسته بندی ها

فرم جستجو

Call Now Button