اختلال عصبی عملکردی

انجام چه فعالیت‌هایی در بهبود اختلال عصبی عملکردی (FND) مفید است؟

  • انواع فعالیت‌های موثر در اختلال عصبی عملکردی

    بطور کلی زمانی که فرد آسیب دیدگی حاد یا شرایط اورژانسی ندارد، پزشکان در طی درمان توصیه می‌کنند که بیمار از فعالیت جسمانی غافل نشود. اختلال عصبی عملکردی هم جز بیماری‌هایی است که مواردی چون فیزیوتراپی، ورزش‌های سبک، فعالیت‌های گروهی و … متناسب با شرایط بیمار می‌تواند تفاوت‌های زیادی در روند بهبودی ایجاد کند. این فعالیت‌ها حالت توانبخشی داشته و در اکثر بیماران با فراز و فرود همراه است. چنانچه به این اختلال دچار هستید یا همراهی یک بیمار FND را بر عهده دارید؛ نباید پیشرفت آرام در این فعالیت‌ها شما را ناامید کند. فراموش نکنید بدن انسان توانایی‌های شگفت‌انگیزی در ترمیم و احیا خود دارد که بسیاری از آنها هنوز به طور کامل توسط علم درک نشده‌اند. اصولا هر تغییر مثبت کوچک در پی خود دنیایی از دگرگونی‌ها دارد و یک فعالیت هدفدار، فرد را از نظر روحی و جسمی بسیار جلو می‌برد. مطمئن باشید که قادر  هستید شرایط زندگی و سلامتی خود را تغییر دهید. همانطور که به آرامی با بدنتان دوست می‌شوید چارچوب‌ها و دستورالعمل‌های ویژه خود را دوباره تعریف کنید. اختلال عصبی عملکردی قابل کنترل است. به درمان اعتماد کنید و صبور باشید.

    اختلال عصبی عملکردی

    اختلال عصبی عملکردی

    درمان‌های فیزیکی مانند فیزیوتراپی و ماساژ

    اختلال عصبی عملکردی طیف وسیعی از مشکلات را در بر می‌گیرد که بسیاری از آنها به کمک فیزیوتراپی و ماساژ رو به بهبود می‌روند. شما ممکن است این فعالیت‌ها را مستقل از هم یا با هم و به عنوان بخشی از یک بسته توانبخشی دریافت کنید که می‌تواند شامل گفتار درمانی، ورزش درمانی و روان درمانی نیز باشد. فیزیوتراپی برای افرادی که علائم بیماری، حرکت ارادی آنها را تحت تاثیر قرار داده مفید است. این عوارض مواردی مانند ضعف، لرزش، دیستونی، اختلال در راه رفتن و حفظ تعادل را شامل می‌شود. هدف اصلی فیزیوتراپی، بازآموزی الگوهای حرکتی و بازگرداندن عملکرد طبیعی بدن است.

    .

    فیزیوتراپی در بهبود عوارض عملکردی در مبتلایان به کانورژن موثر است

    در یک نظرسنجی از فیزیوتراپیست‌های متخصص مغز و اعصاب در بریتانیا مشخص شد که اگر فعالیت‌های افراد مبتلا به FND درست انتخاب نشود هر چقدر هم که متد تخصصی باشند؛ عوارض بیماری بدون تغییر باقی می‌ماند. آمارها و شواهد علمی پیرامون نتایج فیزیوتراپی در این بیماران محدود است با این وجود بررسی‌ها بهبود ۶۰ تا ۷۰ درصد علائم را نشان می‌دهد.

    کار درمانی

    هدف اصلی کاردرمانی کمک به افراد برای غلبه بر مشکلات سلامتی و ناتوانی با استفاده از تکنیک‌های عملی است. کاردرمانگران با روشی مشابه فیزیوتراپی، بر مشکلات حرکتی و درد‌های مزمن بیمار تمرکز می‌کنند. تفاوت در این است که یک کاردرمانگر متد مناسب برای مشکلاتی چون خستگی، تشنج‌، اختلال‌های شناختی، کمبود اعتماد به نفس، اضطراب و خلق و خوی پایین را نیز در اختیار دارد. مفهوم «کار» در کاردرمانی فقط به مشاغل اشاره ندارد بلکه فعالیت‌های روزانه فرد مانند نظافت و شستشو، لباس پوشیدن، تهیه غذا، کارهای خانه، مراقبت از کودک، فعالیت‌های اوقات فراغت، خرید، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و غیره را هم شامل می‌شود. همه چیز بستگی به هدفی دارد که قرار است شما در کنار کاردرمانگر خود روی آن کار ‌کنید. با همکاری این افراد، شما تدریجا تاثیری را که علائم بیماری بر انجام فعالیت‌های روزانه‌تان گذاشته‌اند، خنثی می‌کنید. سپس به شما استراتژی‌هایی برای غلبه بر موانع، ایجاد استقلال و بالا رفتن اعتماد به نفس ارائه خواهد شد.

    اختلال عصبی عملکردی

    اختلال عصبی عملکردی

    گفتار درمانی

    گفتاردرمانگرها با ارزیابی، مشاوره و پشتیبانی پیرامون مشکلاتی مانند اختلال در گفتار یا بلع به بیمار یاری می‌رسانند. آنها در ابتدا یک بررسی جامع بر روی کیفیت گفتار و بلع انجام می‌دهند و در حین این کار، کلیه عوامل تسهیل کننده یا مشکل ساز را در نظر می‌گیرند. تکنیک‌های این فعالیت بسته به علائمی که تجربه می‌کنید و گستردگی آنها متفاوت است. گفتار درمانی به دو شکل مستقیم (تمرکز به طور خاص بر کاهش علائم) یا غیرمستقیم (تمرکز بر روی آموزش فرد و خانواده در مورد علائم) می‌باشد. در گفتار درمانی به روش غیر مستقیم همچنین ممکن است راهبردهایی برای مدیریت نشانه‌ها به شما ارائه گردد.

    کاردرمانگر بیمار مبتلا به اختلال عصبی عملکردی را در انجام کارهای روزانه یاری می‌دهد.

    .

    یک نکته مهم درباره حرکت‌ها و فعالیت‌ها در اختلال عصبی عملکردی این است که در هنگام عود بیماری هرچه بیمار تلاش کند تا به شکل عادی حرکت نماید علائم وخیم‌تر می‌شوند. اگر در موقعیتی قرار گرفته‌اید که بدنتان با شما همکاری نمی‌کند؛ حس عصبانیت یا درماندگی را به خود راه ندهید. توقف کنید. به آرامی تا ۵ یا ۱۰ بشمارید و همزمان چند نفس عمیق بکشید. این کار شرایط را بهتر می‌کند. در چنین روزهایی با خودتان بیشتر مهربان باشید.

    فعالیت‌های فوق الذکر گوشه‌هایی از متد قابل ارائه در کلینیک اعصاب و روان راه احیا هستند. در کنار مشاوره رایگان شما امکان بهره مندی از بروزترین تکنیک‌ها برای مواجهه با FND را خواهید داشت.

    در کلینیک  اعصاب و روان راه احیاء جهت درمان افسردگی و انواع اختلال عصبی از متد های جدید روز دنیا همچون دستگاه آر تی ام اس استفاده می شود .

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    5 افسانه در مورد کانورژن یا اختلال تبدیلی
    آیا پروژه متاورس یا جهان دیجیتال حقیقت دارد؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button