باورهای اشتباه در رابطه با افسردگی

باورهای اشتباه در رابطه با افسردگی

  • باورهای اشتباه در رابطه با افسردگی

    متاسفانه خیلی از افراد فکر می کنند، هر شخص پکر و ناراحتی دچار بیماری افسردگی می باشد . معمولا درمانی هم برای آن وجود ندارد و به صورت خود به خودی درمان خواهد شد. اما تشخیص افسردگی افراد به این راحتی هم نیست. که با دیدن ظاهری آشفته بتوان فرد افسرده را تشخیص داد. همچنین با توجه به نوع این اختلال درمان های متفاوتی وجود دارد. به طور کلی باورهای غلطی در رابطه با اختلال افسردگی وجود دارد. که در ادامه قصد داریم شما را با آنها به طور کامل آشنا کنیم.

    باورهای اشتباه در رابطه با افسردگی

    باورهای اشتباه در رابطه با افسردگی

    8 باور غلط در رابطه با افسردگی

    علائم افسردگی در همه افراد یکسان است:

    از دیگر باورهای اشتباه در رابطه با این اختلال، شناخت علائم آن است. در صورتی که علائم هر نوع از افسردگی ممکن است با دیگر انواع آن متفاوت است. در بسیاری از مواقع این علائم درونی است و به راحتی نمی توان آن را تشخیص داد. از طرفی واکنش این اختلال در هر فرد نسبت به دیگری متفاوت است. بنابراین نمی توان یک سری از علائم را برای تمامی افراد افسرده تعیین نمود.

    برای از بین بردن این اختلال مثبت اندیشی کافی است:

    بسیاری از افراد فکر می کنند مثبت اندیش بودن آن برای پیشگیری و یا درمان این اختلال کفایت می کند. در صورتی که در خیلی از مواقع افراد افسرده به دلیل یک مشکل و یا شوک مانند سوگ عزیز، جدایی، شکست در کار و … به این اختلال دچار شده اند. به همین دلیل فرد هر چقدر که انسان مثبت اندیشی باشد، ممکن است شوک و ناراحتی ناشی از این اختلال موجب افسرده شدن آن ها شود.

    فقط زن ها به افسردگی دچار می شوند:

    یکی از باورهای غلط در رابطه با افسردگی تعسسن نوع جنسیت است که برخی ها می گویند این نوع افسردگی فقط مرتبط با خانم ها می باشد ، همچون افسردگی بعد از زایمان و …

    افراد افسرده ژولیده هستند:

    یکی از باورهای غلط در رابطه با افراد افسرده، تصور ظاهری آشفته و ژولیده است. از آنجایی که در فیلم و نوشته ها، افراد افسرده را آدم هایی با ظاهر آشفته و بهم ریخته تعریف می نمایند. این تصور در انسان ها ایجاد شده که هر فرد افسرده ای با این ظاهر نمایان می شود. در صورتی که در بسیاری از مواقع نوع افسردگی به گونه ای است که، فرد افسرده ظاهری کاملا معمولی و مرتب دارد. اما در تصمیم گیری و روند زندگی روزمره دچار اختلال می شود.

    داروهای ضدافسردگی روی همه افراد تاثیر یکسان دارد:

    داروهای ضدافسردگی به دلیل نام و تبلیغاتی که دارند، این باور را در تمامی افراد به وجود می آورند که، هر فرد افسرده ای با مصرف نمودن این داروها درمان خواهد شد. این باور کاملا اشتباه است. در خیلی از مواقع افسردگی فرد بدون مصرف دارو و با خود درمانی و خانواده درمانی برطرف خواهد شد. در بسیاری از مواقع نیز برای درمان استفاده از دارو به تنهایی تاثیر شایانی ندارد.

    افسردگی تا آخر عمر افراد را درگیر می سازد:

    متاسفانه یکی از باورهای غلط در رابطه با افسردگی که موجب نگرانی و اضطراب افراد افسرده می شود، دائم العمر بودن این اختلال است. خیلی از افراد افسرده فکر می کنند هیچ درمانی، نمی تواند آنها را از این مشکل نجات دهد. همین موضوع موجب تشدید این مشکل در آن ها می شود. تشخیص به موقع افسردگی موجب درمان سریع تر آن خواهد شد.

    باورهای اشتباه در رابطه با افسردگی

    باورهای اشتباه در رابطه با افسردگی

    افسردگی به خودی خود درمان می شود:

    تصور درمان خود به خودی این اختلال روحی نیز، باور کاملا اشتباهی است. که می تواند موجب تشدید بیماری و همچنین آسیب های جدی در زندگی شخصی و اجتماعی فرد می شود. بنابراین قطعا در صورت مواجه شدن با این اختلال باید به سرعت برای درمان آن نیز اقدام نمود. در خیلی مواقع این باور موجب طولانی شدن مدت زمان این مشکل در فرد می شود. حتی عدم توجه به درمان می تواند موجب شود تا این بیماری تا دو سال نیز ادامه پیدا کند.

    اگر والدین به این اختلال دچار باشند، فرزند نیز دچار افسردگی می شود:

    خوشبختانه این مشکل ارثی نیست. بنابراین در صورتی که پدر و یا مادر به این اختلال دچار شوند، قطعا نباید فرزند آن ها نیز به این مشکل دچار شود. اما افسردگی پدر و مادر می تواند محرکی برای افسرده شدن فرزند آن ها باشد. از طرفی احتمال افسرده شدن افرادی که در خانواده فرد افسرده دارند، وجود دارد. اما این فقط یک احتمال است. به همین دلیل این باور که در صورت افسرده بودن والدین فرزند نیز به این اختلال دچار خواهد شد، باوری کاملا غلط می باشد.

     

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    افسردگی موقعیتی و تفاوت آن با افسردگی بالینی
    خشونت خانوادگی

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button