logo (1)

تاثیر منفی زایمان زودرس بر آموزش و رفتار

  • تاثیر منفی زایمان زودرس بر آموزش و رفتار

    بر اساس نتایج تحقیقات جدید دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا، نوزادانی که زودتر به دنیا می‌آیند از مهدکودک تا آموزش متوسطه با پیامدهای عصبی و رفتاری نامطلوبی مواجه می‌شوند.

    بارداری کامل معمولا بین ۳۷ تا ۴۲ هفته است. بین ۳۲ تا ۳۶ هفته به‌عنوان زایمان زودرس تلقی می‌شود. این چند هفته به‌ظاهر کوتاه است، اما می‌تواند عوارض جدی مادام‌العمری در آموزش و تاثیرات رفتاری ایجاد کند.

    لی ساندرز، متخصص اطفال و عضو هیات‌علمی دانشگاه استنفورد و رئیس بخش اطفال عمومی گفت:

    زایمان زودرس ممکن است به‌عنوان عامل خطر مهم اختلالات شناختی باشد. پزشکان و ارائه‌دهندگان مراقبت‌های اولیه کودکان باید در این زمینه غربالگری و مداخله زودهنگام را انجام دهند.

    کری تاونلی فلورز، از محققان و دانشجوی دکترای دانشکده استنفورد گفت:

    این نتایج با کاهش فرصت‌های زندگی ازجمله تعامل کمتر در مدرسه، کاهش دسترسی به دانشگاه و بیکاری بیشتر مرتبط است. وقتی مدارس از خطرات مرتبط با زایمان زودرس آگاه شوند، ممکن است به این موضوع به‌عنوان یک عامل خطر بالقوه توجه بیشتری نشان دهند.

    آنان در ۱۲ سال آموزش کودکان؛ مهارت زبان انگلیسی و سوادآموزی، ریاضیات، غیبت و تاخیر همیشگی را بررسی کردند. بیشترین ارتباط مهارت‌های ضعیف‌تر در کلاس‌های سوم تا پنجم مشاهده شد.

    در این زمان، دانش‌آموزانی که زایمان زودرس بودند، با افزایش خطر ۶ تا ۱۰ درصد در کاهش مهارت‌ها، ۲۸ درصد افزایش غیبت همیشگی و ۲۳ درصد افزایش تاخیر مواجه شدند.

    در کلاس‌های ششم تا هشتم، برای کاهش مهارت، ۲ تا ۷ درصد افزایش و کلاس نهم تا دوازدهم نیز با افزایش ۷ درصدی تاخیر مواجه شدند.

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    فرم جستجو

    Call Now Button