درمان اوتیسم ونوروفیدبک

  • قبل از شروع بیان روشهای درمانی اوتیسم با نوروفیدبک باید اشاره کرد که لازم است در مورد اختلالات اوتیستیک مطالعاتی داشته باشید تا راحت تر بتوانید روش درمانی مناسب برای فرزندتان را انتخاب کنید. برای درمان کردن کودکان مبتلا به اوتیسم یا همان اوتیستیک، روشهای درمانی بسیاری ارائه شده است که بسیاری از آنها بصورت تخصصی پزشکی و دارو درمانی می باشد.

    در این راستا بسیاری از خانواده ها از این روشها امتناع می ورزند، نمی خواهند که به کودک خود دارو و قرص دهند. پس پیشنهاد می شود برای درمان این اختلال درمانهای متفاوت دیگر نیز ارائه شوند. درمانهایی مثل تنظیم امواج مغزی با دستگاه نوروفیدبک که درمانی بدون ضرر و آسیب مغزی است. فرزند شما مقابل یک مانیتور قرار خواهد گرفت و قطعات فلزی جذب کننده امواج بر روی سر او قرار میگیرد. امواج مغزی دریافت شده و در دستگاه نوروفیدبک پردازش می شوند. حالا فرزند شما با تماشای امواج مغزی خودش بر روی صفحه نمایشگر می تواند به تنظیم و کنترل امواج به روشی که درمانگر می خواهد بپردازد.

    نوروفیدبک برای چه اختلالات دیگری مفید است؟

    نوروفیدبک در درمان اختلال بیش فعالی، اختلال کمبود توجه و تمرکز، کلیه طبقه بندی های اختلالات اضطراب، اختلالات یادگیری و افزایش بهره وری، تشنج و صرع کوچک و بزرگ، اختلالات خواب و مشکلات تغذیه، آسیب مغزی، رفتارهای مخرب، دردهای شدید، دردهای میگرنی، اختلالات خلقی و افسردگی، اعتیاد و حملات آسم مورد استفاده می باشد.

    مطالعات علمی در زمینه تغییرات درمانی

    طبق گزارش مطالعات و تحقیقات تخصصی نشان می دهد که درمان بوسیله نوروفیدبک، علایم و نشانه های مرتبط با اختلال طیف اوتیسم را کمتر می کند. نتایج تحقیقات علمی حاکی از تغییرات مثبت و رضایت بخشی در درمان کودکان اوتیستیک بود که توسط والدین این کودکان ارائه شده بود.

    والدین اشاره کرده بودند که علایم اوتیسم در کودکانشان کاهش پیدا کرده و بسیار رضایت بالایی داشتند. این علایم در زمینه های گفتارهای زبانی، بهبود تکلم و صحبت کردن، افزایش ارتباط موثر با دیگران و مراقبین، اجتماعی تر شدن آنها در دوست یابی و بازی کردن، ‌بالا رفتن آگاهی حسی به اندام خود، افزایش توانایی شناختی و فعالیتهای ذهنی، بهتر شدن سلامت جسمانی و فیزیکی مثل راه رفتن و استفاده از حرکات دست آنها بوده است.

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    کلاسترو فوبیا یا تنگنا هراسی
    روش کار نوروفیدبک در درمان اوتیسم

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button