درمان نوروفیدبک

درمان نوروفیدبک چیست؟

  • درمان نوروفیدبک چیست؟

    درمان نوروفیدبک راهی برای آموزش مغز است. هدف از این آموزش ترویج الگوی سالم امواج مغزی است.

    درمان نوروفیدبک برای چه کسانی است؟

    طرفداران نوروفیدبک می گویند این روش برای افراد اوتیستیک و افراد دارای اختلال بیش فعالی با کمبود توجه (ADHD) ، تشنج ، فلج مغزی ، آسیب مغزی اکتسابی ، اضطراب ، افسردگی ، اختلالات رفتاری ، اعتیاد و ترومای هنگام تولد قابل استفاده است.

    درمان نوروفیدبک برای چه استفاده می شود؟

    حامیان می گویند که نوروفیدبک به تغییر فعالیت ناسالم یا نامطلوب امواج مغزی به فعالیت سازمان یافته طبیعی ، سالم کمک می کند. این می تواند به کارکرد بهتر مغز کمک کند. حامیان درمان نوروفیدبک ادعا می کنند این می تواند به افراد اوتیسم کمک کند – به عنوان مثال ، با بهبود مهارت های اجتماعی ، ارتباطات ، گفتار و توانایی تمرکز. آنها می گویند این همچنین می تواند تشنج و رفتار خود تحریک کننده را کاهش دهد.

    درمان نوروفیدبک از کجا آمده است؟

    در دهه 1960 دکتر جوزف کامیا از دانشگاه شیکاگو با موفقیت افراد را برای کنترل امواج مغزی آموزش داد. تقریباً در همان زمان ، باری استرمن از دانشگاه کالیفرنیای لس آنجلس (UCLA) دریافت که نوروفیدبک می تواند به بیماران مبتلا به صرع کمک کند.

    نوروفیدبک از دهه 1980 برای درمان افراد مبتلا به اختلال بیش فعالی با کمبود توجه (ADHD) مورد استفاده قرار گرفته است. از اواخر دهه 1990 ، این مورد در مورد کودکان اوتیسم استفاده می شود.

    ایده پشت نوروفیدبک درمانی برای افراد اوتیسم چیست؟

    وظیفه سلول های مغزی تولید پالس های الکتریکی است، این پالس ها با یکدیگر مرتبط هستند و تولید امواج مغزی می­کنند. این امواج مغزی نشانگر فعالیت مغز در حین انجام وظایف مختلف می باشند. امواج های مغزی تغییر می­کنند. مانند هنگام فکر کردن، احساس کردن و رفتارهای مختلف.

    در درمان نوروفیدبک ، دستگاه الکتروانسفالوگرافی (EEG) الگوهای امواج مغزی شما را کنترل می کند. این الگوها روی صفحه رایانه به صورت خط ، نمودار یا حتی بازی های ساده نشان داده می شوند. می توانید آگاهانه فعالیت امواج مغزی خود را کنترل کنید تا خطوط یا نمودارها به حرکت در بیایند.

    طرفداران نوروفیدبک می گویند این می تواند به کودکان اوتیستیک کمک کند تا الگوهای جدید امواج مغزی ایجاد کنند. این می تواند به بهبود گفتار ، رفتار و سایر ویژگی های اوتیسم کمک کند.

    "<yoastmark

    درمان نوروفیدبک شامل چه مواردی است؟

    نوروفیدبک ، که به آن EEG Biofeedback نیز گفته می شود ، روشی پیشرفته و غیرتهاجمی و بدون دارو برای آموزش عملکرد مغز به روشی متعادل و سالم است. یک روش یادگیری ساده و دلپذیر که می تواند به تغییر روش تولید و توزیع انرژی الکتریکی مغز کمک کند. چهار بخش از تکانه های الکتریکی ساخته شده توسط مغز ما ، دلتا ، تتا ، آلفا و بتا “باند فرکانس” نامیده می شوند. این باند های فرکانسی به ما می گویند که کدام قسمت از مغز شما فعال است و از باند فرکانسی مغز باید برای انجام یک کار ، فعالیت خاص استفاده کند یا باید در حالت های مختلف ذهن بیشترین فعالیت را داشته باشد.

    باندهای فرکانس و زندگی روزمره

    در طی فعالیت های عادی روزمره مانند پیروی از دستورالعمل های کلاس درس ، مناطق خاصی از مغز ما باید فعال شوند و از فرکانس سریعتری به نام Beta استفاده می کنند. از طرف دیگر ، اگر بعد از یک روز طولانی بخواهیم شل و آرام شویم ، قسمت دیگری از مغز باید با استفاده از فرکانس موج مغزی کندتر موسوم به Alpha فعال شود. هدف Neurofeedback بهبود توانایی مغز در تنظیم خود ، حفظ انعطاف پذیری و جابجایی روان بین حالت های آرامش و برانگیختگی است. از آنجا که مغز همچنین تنظیم توجه ، تنظیم عاطفی و تنظیم تأثیر را کنترل می کند ، در نهایت این اجازه می دهد تا کل سیستم عصبی مرکزی عملکرد طبیعی خود را از سر بگیرد.

    ملاحظات هزینه

    هزینه های نوروفیدبک بسته به تعداد جلسات متفاوت است.

     

    آیا درمان نوروفیدبک جواب می دهد؟

    در حال حاضر هیچ مدرکی با کیفیت خوب وجود ندارد که نشان دهد این موضوع

    به افراد اوتیسم کمک می کند. تحقیقات بیشتر با کیفیت بالا مورد نیاز است.

    نوروفیدبک به عنوان درمانی برای مشکلات گفتاری و زبانی توصیه نمی شود.

    چه کسی درمان نوروفیدبک را انجام می دهد؟

    متخصصان بهداشت روان مانند روانشناسان ، مشاوران و خانواده درمانی می توانند این روش را انجام دهند. به دنبال یک پزشک معتبر باشید.

    آموزش ، تمرین ، حمایت و مشارکت والدین

    اگر کودک شما تحت درمان با نوروفیدبک است ، تنها درگیری شما بردن کودک به جلسات است.

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    rTMS چیست؟
    درونگرا کیست و چگونه بفهمید که یکی از آن ها هستید؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button