logo (1)

سندروم خستگی مزمن

  • سندروم خستگی مزمن CFSنتیجه چیست؟

    سندروم خستگی مزمن در پی استرس مزمن و زمانی رخ می‌دهد که فشار بیش از حد بر مغز وارد شود که در این صورت به استرس بیماری‌زا مبدل می‌شود.

    هیچ درمان یا داروی شناخته شده ای نمی‌توان برای درمان کلی سندرم خستگی مزمن تجویز کرد، شایع ترین شکایت از این بیماری بیشتر در بین جوانان و افراد میانسال مشاهده می شود اما از علایم مهم قابل مطرح در این نوع از اختلال می توان به سردرد، ضعف و درد عضلانی، درد مفاصل، گلو درد، ریزش مو، اختلال کارکرد جنسی، فقدان خواب رضایت بخش، حمله اضطرابی، طپش قلب و تنگی نفس اشاره کرد.

    درمان های متعدد برای این سندرم شامل درمان شناختی رفتاری جهت غلبه بر باورهای اشتباه، گروه درمانی، داروهای متعدد روانپزشکی بسته به طیف علایمی که در فرد وجود دارد، قابل طرح است .کاهش استرس و ایجاد آرامش در زندگی فردی که به خستگی مفرط مزمن مبتلا است از طریق بیوفیدبک به عنوان روشی که در اصل به این عده توانایی را می دهد که بیاموزدند بهتر پاسخ های غیرارادی بدن خود را کنترل و تنظیم کند، روش مناسبی خواهد بود.

    تغییر در خلق و خو، تغییر در روابط بین دوستان و اعضای خانواده می‌تواند به خاطر خستگی زیاد باشد از این رو با توجه به اینکه تا کنون درمان خاصی برای این بیماری کشف نشده، اما می‌توان برخی نشانه‌های این بیماری را کنترل و بهبود بخشید.

    داشتن رژیم غذایی سالم، مصرف داروهای ضدافسردگی، استفاده از امواج مغناطیسیRTMS ویادگیری تکنیک‌های خوب برای مدیریت خواب، مصرف داروهای خاص برای کاهش درد و یا مراجعه به کلینیک مشاوره برای انجام درمان شناختی – رفتاری می‌تواند مفید باشد. مبتلایان به این بیماری بهتر است شرایط استرس زا و فعالیت‌های چالش برانگیز را بتدریج کاهش دهند.

     

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    فرم جستجو

    Call Now Button