علل بی خوابی

  • علل بی خوابی:

    1– اضطراب یا نگرانی: نگرانی در مورد مسایل روزمره و یا اتفاقاتی که در آینده قرار است بیافتد و زمانیکه اضطراب در ما به صورت مزمن و بیماری در اید می تواند برای ما بی خوابی را به همراه داشته باشد بی خوابی های مرتبط با اضطراب اغلب در به خواب رفتن ایجاد مشکل می کنند یا احساس نا امنی و تنهایی در اجتماع هم در کم خوابی موثر است.

    2- افسردگی: زمانیکه علت بی خوابی فرد افسردگی باشد.معمولا شروع خواب طبیعی است ولی در نیمه دوم شب بیداری تکرار شونده و یا سحر خیزی زود رس مشاهده می شود.

    3- اختلال انطباقی خواب: بی خوابی ما ممکن است در اثر قرار گرفتن در یک وضعیت جدید (مثل تغییر منزل، مهاجرت )یا استرس حاد نظیر مشکل مالی، فوت نزدیکان می تواندبه صورت موقتی منجر به بی خوابی شود.

    4- بی خوابی ناشی از مشکلات جسمی: درد یکی از عومل مهمی است که ممکن است منجر به بی خوابی شود. درد دندان، در سنین بالاتر درد پا و دست ، اختلالات تنفسی و مشکلات دیگر جسمی گاهی موجب بی خوابی می شود که در این موارد بهتر است سریعا با پزشک مشورت کنیم.

    5- کشیدن سیگار و دیگر مواد مخدر: به طور کلی افرادی که سیگار می کشند از افراد غیر سیگاری کم تر می خوابند. مصرف زیاد سیگار باعث ایجاد اختلال در خواب به ویژه در شروع آن می شود.

    6- بی خوابی روانی- جسمی : حالتی مزمن است که در آن فرد معمولا بر اثر یک استرس حاد نمی تواند بخوابد به دنبال آن در طول روز عملکرد خوبی ندارد و به مرور زمان هنگام خواب دچار نگرانی و تنش عضلانی می شود و نمی تواند هر زمان که بخواهد به خواب برود، چرخه معیوبی شکل می گیرد که حتی اگر استرس اولیه هم از بین برود باز هم اختلال خواب ادامه پیدا می کند این نوع بی خوابی در خانم ها شایع تر از آقایان است.

    7- بی خوابی که ناشی از شرایط محیطی نظیر سر و صدا، دمای نا مناسب اتاق، تشک سفت می باشد.

    8- بیخوابی ناشی از زندگی در دنیای مدرن و استفاده بی رویه از وسایل ارتباطی نظیر تلویزیون یا کامپیوتر: استفاده از این وسایل خواب را از چشمان ما می رباید و در سالهای اخیر استفاه از این وسایل تا قبل از خواب هم بر کیفیت و هم کمیت خواب یعنی مدت زمان خوابیدن و عمق آن تاثیر منفی می گذارد و می تواند یکی از دلایل اصلی بی خوابی به ویژه در جوانان 20 تا 30 ساله باشد.

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    آیا داروهای اعصاب و روان اعتیادآور هستند؟
    برای مقابله با خشونت، همۀ ما مسئولیم

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button