افسردگی

۸ حقیقت درباره افسردگی

  • ۸ حقیقت درباره افسردگی

    هر شخصی احتمال دارد به افسردگی مبتلا شود.

    شاعر یا فوتبالیست؛ درونگرا یا برونگرا هر شخصی از هر نژاد و با هر پیشینه‌ای ممکن است به بیماری افسردگی مبتلا شود. اما شیوع این بیماری در زنان نسبت به مردان دوبرابر است. و ممکن است به این دلیل باشد که زنان افسرده بیشتر از مردان درخواست کمک می‌کنند.

    مردان افسردگی خود را کمتر نشان می دهند.

    برخی از مردان دچار افسردگی اصلا ناراحت یا غمگین به نظر نمی رسند. نزدیک‌ترین خویشاوند و حتی پزشک یک مرد افسرده ممکن است هیچ وقت متوجه بیماری او نشود. مردان کمتر از زنان احساسات خود را بروز می‌دهند ولی به هنگام افسردگی ممکن است عصبانی، بی قرار و تند مزاج شوند. برخی از مردان از طریق رفتارهای پرخطر مثل مصرف مواد مخدر یا مشروبات الکی با افسردگی کنار می آیند.

    بیماری افسردگی ممکن است بسیار آرام شکل بگیرد.

    بیماری افسردگی ممکن است آنقدر آهسته ایجاد شود که شناسایی آن از هر بیماری ناگهانی سخت‌تر گردد. نوعی از افسردگی که دیس تایمی نامیده می شود می تواند سال‌ها به صورت یک بیماری مزمن شما را درگیر کرده و روابط کاری و شخصی‌تان را تضعیف کند.

    سابقه خانوادگی تعیین کننده ابتلا به این بیماری نیست.

    وجود بیماری افسردگی در شجره نامه‌تان لزوما به معنای ابتلا به این بیماری نیست. افراد دارای سابقه خانوادگی افسردگی به راحتی می‌توانند علایم اولیه این بیماری را شناسایی کرده و برای پیشگیری از آن اقدام کنند.

    افسردگی ممکن است با بیماری‌های دمانس (زوال عقل) اشتباه گرفته شود.

    در سالمندان اغلب افسردگی دلیل اصلی مشکلات مربوط به حافظه، گیجی و در برخی موارد هذیان است که ممکن است این علایم را با بیماری دمانس اشتباه بگیرند. رواندرمانی از درمان های مفید برای سالمندان مبتلا به افسردگی است.

    تفکر مثبت ممکن است کمک کننده باشد.

    برجسته کردن نقاط مثبت که امروزه در علم روانشناسی درمان شناختی-رفتار(CBT) نامیده می شود، می تواند موجب بهبود افسردگی گردد. در این روش شیوه جدیدی برای تفکر و رفتار آموخته می شود و می تواند به تنهایی یا همراه با دارو برای بیماران دچار افسردگی تجویز شود.

    ورزش یک دارو خوب برای افسردگی است.

    مطالعات نشان می‌دهد ورزش منظم با شدت ملایم می تواند علایم بیماری  افسردگی را بهبود دهد. ورزش با گروه و یا یک دوست حس حمایت اجتماعی را افزایش داده و احساس بهتری در افراد ایجاد می‌کند.

    هر غمگینی به معنی بیماری افسردگی نیست.

    برخی از وقایع زندگی موجب غم و ناامیدی می شوند ولی افسردگی بالینی ایجاد نمی کنند. غم و اندوه پس از مرگ عزیزان، طلاق، از دست دادن شغل یا مطلع شدن از یک بیماری جدی طبیعی است. اما غم و اندوه هر روزه که در یک مدت زمان طولانی ثابت باشد ممکن است نشانه ای از افسردگی باشد.

     

    منابع مرتبط :

     

    https://www.dosomething.org/facts/11-facts-about-depression

    https://www.hopefordepression.org/depression-facts/

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    علائم استرس
    باکتری‌های روده به سروتونین چشمک می‌زنند

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button