خانه » ترک اعتیاد چیست: ترک مواد مخدر، سیگار، و الکل تضمینی با دستگاه RTMS
اعتیاد به مواد مخدر نقص شخصیت یا نشانه ضعف نیست و برای ترک اعتیاد و غلبه بر این مشکل چیزی بیش از اراده لازم است. سوء مصرف استفاده از داروهای غیرقانونی یا مواد مخدر می تواند تغییراتی در مغز ایجاد کند که باعث هوس شدید و اجبار به استفاده دوباره از آن میشود.
اما ترک اعتیاد هرگز دور از دسترس نیست، مهم نیست که وضعیت شما چقدر ناامید کننده به نظر می رسد یا چندین بار قبلاً تلاش کرده اید و شکست خورده اید. با درمان و پشتیبانی مناسب، تغییر و رهایی از اعتیاد امکان پذیر است.
برای بسیاری از افرادی که با اعتیاد دست و پنجه نرم میکنند، اولین قدم برای بهبودی همان تصمیم برای برداشتن اولین قدم است. به این معنی که شما باید تشخیص دهید و درک کنید که با مشکلی روبرو هستید و سپس تصمیم به ایجاد تغییر بگیرید. تردید داشتن و احساس عدم اطمینان در مورد اینکه آیا واقعا آماده انجام این کار هستید طبیعی است.
اگر به داروی درمانی که توسط پزشک برای شما تجویز شده اعتیاد دارید، نگران این نباشید که چطور میتوانید راهی جایگزین برای درمان بیماری خود پیدا کنید. اشکالی ندارد که احساس ناامیدی کنید. اما متعهد بودن به هوشیاری باعث تغییر بسیاری چیزها خواهد شد از جمله:
احساس تعارض در مورد ترک اعتیاد طبیعی است، شما می دانید که اعتیاد در زندگی شما مشکل ایجاد کرده با این حال بهبودی به زمان، انگیزش و حمایت نیاز دارد. اما با تعهد به تغییر می توانید بر اعتیاد خود غلبه کنید و کنترل زندگی خود را دوباره بدست آورید.
در کلینیک دکتر احیایی ترک اعتیاد با استفاده از جدیدترین متر روز دنیا همچون استفاده از دستگاه هایی نظیر دستگاه آر تی ام اس و … و پکیج های خاص زیر نظر دکتر ابوالفضل احیایی انجام می شود و افرادی که از بیماری اعتیاد رنج می برند می توانند براحتی از این بیماری رهایی پیدا کنند .
مصرف داروی وارنیکلین تمایل فرد را به سیگار کشیدن کاهش می دهد البته برای رسیدن به این حالت و محقق شدن این موضوع، دارو باید به مدت 6 تا 10 هفته مصرف شود. بعد از هشت روز از آغاز درمان با این دارو، علائم و نشانه های ترک سیگار ظاهر می شود. باید توجه داشت که این دارو عوارض خاصی ندارد و تنها در برخی موارد باعث کاهش سردرد و بی خوابی می شود.
هنگامی که به بهبودی متعهد شدید، وقت آن است که گزینه های درمانی را بررسی کنید. در حالی که درمان اعتیاد می تواند با توجه به نوع اعتیاد متفاوت باشد، با این حال یک برنامه موفق برای ترک اعتیاد موارد زیر را شامل می شود :
سم زدایی: معمولاً اولین قدم، پاکسازی بدن از مواد مخدر و مدیریت علائم ترک اعتیاد است.
مشاوره رفتاری: درمان فردی، گروهی و یا خانوادگی می تواند به شما کمک کند تا ریشه های مصرف مواد مخدر خود را شناسایی کنید، روابط خود را اصلاح کنید و مهارت های مقابله با مشکلات را بیاموزید.
دارو می تواند برای مدیریت علائم ترک اعتیاد، جلوگیری از عود اعتیاد یا درمان هرگونه بیماری روانی که همراه با اعتیاد به آن دچار هستید مانند افسردگی یا اضطراب استفاده شود.
پیگیری طولانی مدت برنامه بهبودی. ادامه مستمر برنامه ترک اعتیاد می تواند به جلوگیری از عود و حفظ هوشیاری کمک کند. این ممکن است شامل شرکت در گروههای پشتیبانی حضوری به طور منظم یا شرکت در جلسات آنلاین باشد تا به شما کمک کند روند بهبودی خود را به درستی ادامه دهید.
به مصرف مواد مخدر خود دقت کنید مثلا ببینید چه زمانهایی و به چه میزان آن را مصرف می کنید. این کار به شما درک بهتری از نقشی که اعتیاد در زندگی شما دارد می دهد.
مزایا و معایب ترک سیگار و یا مواد مخدر و همچنین هزینه ها و معایب ادامه مصرف مواد مخدر را ذکر کنید.
مواردی را که برای شما مهم هستند مانند شریک زندگی، بچه ها، حیوانات خانگی، شغل یا سلامتی خود را در نظر بگیرید و یک لیستی تهیه کنید تا متوجه شوید مصرف مواد مخدر شما چه تاثیری روی هر کدام از این موارد دارد؟ از خود بپرسید آیا چیزی مانع تغییر شما می شود. چه چیزی می تواند به شما در ایجاد تغییر کمک کند؟
• احساس اجبار برای مصرف مواد
• تمایل شدید به مصرف مواد به صورتی که سایر افکار مسدود می شوند
• اجبار برای افزایش میزان مصرف مواد
• مصرف بیشتر از آنچه قصد آن را داشته است
• هزینه کردن برای مواد به هر قیمتی
• عدم انجام مسئولیت ها و تعدهای شخصی، خانوادگی و اجتماعی
• ادامه مصرف علی رغم مشکلات جسمی و روانشناختی
• انجام رفتارهایی از قبیل سرقت برای تهیه مواد
• انجام رفتارهای پرخطر در هنگام مصرف مواد
• صرف زمان زیاد برای تهیه و مصرف مواد
• ناکام ماندن تلاش های مکرر برای ترک مواد
• تجربه علائم ترک در زمان تلاش برای توقف مصرف
• سیستم ایمنی ضعیف می شود و خطر ابتلا به بیماری و عفونت را افزایش میابد.
• مشکلات قلب از ضربان قلب غیر طبیعی تا حملات قلبی و رگهای متلاشی شده و عفونت رگهای خونی.
• حالت تهوع و درد شکم، که می تواند منجر به تغییر در اشتها و کاهش وزن شود.
• افزایش فشار بر روی کبد، که فرد را در معرض آسیب قابل توجه یا نارسایی کبد قرار می دهد.
• تشنج، سکته مغزی، آشفتگی و آسیب مغزی
• بیماری ریه
• مشکلات حافظه، توجه و تصمیم گیری که زندگی روزمره را دشوار می سازد.
سمزدایی (دتوکسیفیکیشن) یک فرایند است که اهداف مختلفی دارد، از جمله پاکسازی سیستم بدنی از مواد مضر و تسهیل فرآیند ترک اعتیاد. این فرایند میتواند بر اساس نیازهای شخص متفاوت باشد و بستگی به نوع مواد مخدر مورد استفاده و شرایط فرد داشته باشد. در هر صورت، قبل از شروع هر برنامهای برای سمزدایی، مهم است که با یک حرفهای در زمینه بهداشت و پزشکی مشورت کنید تا برنامهای مناسب بر اساس وضعیت شما تعیین شود.
برخی از روشهای معمول برای سمزدایی در ترک اعتیاد عبارتند از:
آب نقش مهمی در سمزدایی ایفا میکند. مصرف مقدار مناسبی از آب برای تسهیل فرآیند اخراج سموم از بدن ضروری است.
مصرف غذاهای سالم و با ارزش غذایی بالا میتواند به بهبود سلامت عمومی و سمزدایی کمک کند.
ورزش منظم میتواند به افزایش تعریق و تسریع فرآیند سمزدایی کمک کند.
استفاده از سونا یا حمام گرم میتواند از طریق پوست به اخراج سموم کمک کند.
مصرف برخی از مکملها و گیاهان دارویی که خواص سمزدایی دارند، ممکن است مفید باشد. اما توجه داشته باشید که همیشه قبل از مصرف هر نوع مکمل یا گیاه دارویی، با یک پزشک مشورت کنید.
مشاوره از متخصصان بهداشت روانی میتواند در مدیریت استرس و اضطراب مرتبط با فرآیند ترک اعتیاد و سمزدایی کمک کند.
مهمترین نکته این است که هر برنامه سمزدایی باید به شدت فردی و شخصی شده و با توجه به نیازها و وضعیت شخص تنظیم شود. همچنین، قبل از هر تصمیمی در خصوص سمزدایی، توصیه میشود که با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمنی و موثر بودن برنامه خود اطمینان حاصل کنید
متاسفانه، زمان لازم برای ترک اعتیاد به مواد مخدر برای هر فرد متفاوت است و به عوامل متعددی ارتباط دارد. برخی از این عوامل عبارتند از:
با توجه به این عوامل متفاوت، افراد ممکن است در زمینه زمان ترک اعتیاد تجارب مختلفی داشته باشند. مهمترین نکته این است که این فرایند نیاز به صبر، تعهد و حمایت دائمی دارد
بله، استفاده زیاد و بیش از حد از فضای مجازی ممکن است به عنوان یک نوع اعتیاد شناخته شود. این وضعیت به عنوان “اعتیاد به فضای مجازی” یا “اعتیاد به اینترنت” شناخته میشود. این اعتیاد معمولاً شامل استفاده بیش از حد، پریشانی و ناتوانی در کنترل استفاده از فضای مجازی است.
علائم اعتیاد به فضای مجازی میتوانند شامل موارد زیر باشند:
مانند هر نوع اعتیاد دیگر، اعتیاد به فضای مجازی نیاز به توجه و درمان دارد. در صورتی که احساس میکنید استفاده شما از فضای مجازی به یک حد ناسازگار رسیده و زندگی روزمره شما را تحت تأثیر قرار داده، بهتر است به متخصصان بهداشت روانی مراجعه کنید. ایشان میتوانند به شما کمک کنند تا راهکارهایی برای مدیریت بهتر استفاده از فضای مجازی پیدا کنید و از این جهت از احتمالات اعتیاد کاسته شود
سم زدایی ، مشاوره رفتاری ،پیگیری طولانی مدت برنامه بهبودی
پروتئین ،انواع میوه ها (بمب ویتامین) ،لبنیات ،سبزیجاتی با برگ سبز تیره
درمان توسط دستگاه آر تی ام اس ، درمان بر پایه ذهن آگاهی (MBI) ، درمان بر پایه ساختارهای بیولوژیکی ،سم زدایی فوق سریع (UROD)
امتیاز شما به این صفحه
طراحی سایت و توسعه توسط شرکت نما اندیشان روشن
تمام حقوق این سایت برای کلینیک اعصاب و روان راه احیاء محفوظ می باشد.
با عرض پوزش، برای این جستجو چیزی یافت نشد.