پرخاشگری های ناشی از افسردگی

پرخاشگری می تواند به دلایل مختلفی بروز نماید. اما در بسیاری از مواقع نیز خشم و پرخاش عوارض مشکلات روحی مانند استرس، اضطراب و افسردگی است. در این صورت برای درمان آن نیاز است تا ابتدا مشکل اصلی را شناسایی نموده و برای درمان آن اقدام نمایید. در این صورت خشم نیز به راحتی درمان خواهد شد. یکی از دلایل اصلی پرخاشگری، بروز افسردگی در فرد است. افراد افسرده معمولا از سیستم عصبی ضعیف تری برخوردار هستند. به همین دلیل پرخاش و خشم در این افراد بیشتر است. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با پرخاشگری ناشی از افسردگی به طور کامل آشنا کنیم.

افسردگی معمولاً با غم، اندوه، ناامیدی و کاهش انگیزه همراه است. اما آنچه کمتر شناخته شده است، این است که افسردگی می تواند به عصبانیت و طغیان های پرخاشگرانه نیز منجر شود. این پرخاشگری گاهی متوجه دیگران است و گاهی نیز در قالب یک عصبانیت فروخورده به سمت خود فرد نشانه می رود.

چرا افسردگی می تواند باعث پرخاشگری شود؟

پرخاشگری ناشی از افسردگی چه شکلی است؟

راهکارهای مقابله

اگر افسردگی و تحریک پذیری باعث پرخاشگری در شما می شود، راهبردهایی برای رسیدگی به این موضوع وجود دارد:

به یاد داشته باشید از درخواست کمک نترسید. اگر پرخاشگری ناشی از افسردگی کنترل زندگی‌تان را مختل کرده است، به یک متخصص سلامت روان مراجعه کنید تا حمایت، راهنمایی و درمانی متناسب با نیازهایتان دریافت کنید.

ارتباط میان پرخاشگری و افسردگی

خشونت ناشی از افسردگی می تواند به صورت های مختلفی مانند رفتاری و کلامی بروز پیدا کند. اما از نظر میزان خشم همراه با افسردگی می توان آن را به دو درجه تقسیم بندی نمود. در نوع اول افسردگی با بی قراری همراه می باشد. در این مواقع معمولا فرد با کوچک ترین واکنشی خشم خود را به بدترین شکل بروز می دهد.

در نوع دوم افسردگی با خشم آرام همراه است. در اینگونه مواقع معمولا فرد هنگام خشم و عصبانیت، آن را بروز نمی دهد. در اینگونه مواقع فرد دچار خشم فرو خورده می باشد. سکوت افراد در اینگونه مواقع معمولا نشان از خشم و پرخاشگری آن ها می باشد. اینگونه افراد معمولا در طول روز خود و دیگران را مورد قضاوت و انتقاد قرار می دهند. اما در ظاهر بسیار طبیعی به نظر می رسد. اما پس از چند روز متوجه می شوید که این خشم و عصبانیت غیر منطقی و اغراق شده می باشد.

دلیل پرخاشگری ناشی از افسردگی

از آنجایی که افراد افسرده احساسات منفی متفاوتی را تجربه می کنند. خشم آنها معمولا ناشی از تجربه این احساسات منفی می باشد. از جمله دلایلی که معمولا موجب پرخاشگری در دوران افسردگی می شوند، می توان به موارد زیر اشاره نمود.

نحوه بروز پرخاشگری در دوران افسردگی

همانطور که گفته شد پرخاش در دوران افسردگی معمولا به دلایل مختلفی بروز پیدا می کند. اما بروز پرخاشگری در این دوران معمولا به گونه های مختلفی نمایان می شود. که عبارتند از:

عوارض پرخاشگری ناشی از افسردگی

خشم و پرخاش ناشی از افسردگی می تواند عوارضی را به همراه داشته باشد. از جمله عوارض های پرخاشگری می توان به موارد زیر اشاره نمود.

درمان انواع افسردگی ، استرس و اضطراب با متدهای جدید همچون دستگاه آر تی ام اس در کلینیک راه احیا انجام می شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button