اضطراب و مه مغزی

اضطراب و مه مغزی بعد از ابتلای افراد به ویروس کرونا خطرناک تر هستند

  • اضطراب و مه مغزی بعد از ابتلای افراد به ویروس کرونا خطرناک تر هستند

    به طور معمولی و طبیعی در بسیاری از شرایطی که باعث به وجود آمدن اضطراب می شوند، مه مغزی نیز ایجاد می شود ولی اگر این اضطراب و مه مغزی برای تان همیشگی شد، یعنی به طوری که در انجام امورات زندگی به مشکل برخوردید باید هرچه سریعتر به درمان این اضطراب و مه مغزی بپردازید. شرایط زندگی به گونه ای نیست تا ما بتوانیم بسیاری از شرایطی که برایمان باعث به وجود آوردن اضطراب می شوند را حذف کنیم به همین علت باید بتوانیم خودمان را نسبت به این موارد که باعث به وجود آمدن استرس و اضطراب می شوند، مقاوم کنیم. زمانی که مه مغزی یا به بیان برخی از پزشکان مه آلوده در ذهن شما ایجاد می شود به طور کلی تمام عملکرد های شما نسبت به قبل از این بیماری افت شدیدی می کند.

    اضطراب و مه مغزی

    اضطراب و مه مغزی می توانند ما را از کار بیندازند

    فرض کنید اگر برای برنامه ریزی کردن در مورد موضوعی به یک روز یا نهایتاً به دو روز زمان احتیاج داشتید بعد از ابتلا و شناور شدن در این بیماری به یک هفته زمان نیاز خواهید داشت. اضطرابی که همه ی ما در طول روز متحمل می شویم باعث به وجود آوردن حالاتی مانند:

    • داشتن احساس خستگی در زمانی که شخص تفکر می کند یا مشغول به انجام کاری می باشد
    • حواس پرتی هایی که از فکر و ذهن آغاز میشوند
    • انجام دادن کار ها بیش از زمان معمول

     اضطراب و مه مغزی منابع ذهنی ما را به خودشان اختصاص میدهند و انرژی بدن به انجام کار تعلق نخواهد گرفت. زمانی که در افکار خود به طور مداوم با اضطراب روبرو شوید، توانایی تمرکز ذهنی خود را از دست خواهید داد و نمی توانید در موضوعات مختلف به نتیجه گیری برسید یا تصویر واضحی از موضوعات مختلف داشته باشید. خب به نظرتان اگر کسی نتواند تصویر واضح و درستی از موضوعات کاری و غیرکاری داشته باشد، آیا می تواند به طور عادی زندگی کند و یا آیا می تواند شغلی پیدا کند؟ حتی اگر شغلی هم داشته باشد مطمئناً مشکلاتی را به وجود خواهد آورد.

    تحقیقات دانشمندان در مورد اضطراب چه می گوید

    محققان و دانشمندان در طی انجام تحقیقی موضوع باورنکردنی و جدیدی را به ما اعلام کرده اند. طبق تحقیقات آنها برای افرادی که کار های آسان و همچنین چالش انگیزی را بر عهده داشتند، شرایط اضطراب آمیزی را ایجاد کرده و نتایج آن را ثبت نمودند. یعنی یک بار افراد، کارهای آسان با شرایط استرس زا و یک بار هم همان افراد، کارهای چالش برانگیز و سخت با شرایط استرس زا را تجربه کردند. به نظرتان نتیجه چه خواهد بود؟ کارهای آسان که با اضطراب همراه شده بودند به سختی انجام گرفته و مدت زمان زیادی را به خود اختصاص دادند ولی کارهای چالش برانگیز که آنها نیز با اضطراب همراه بودند، در مدت زمان کوتاه تر و به آسانی انجام گرفتند. آیا میدانید علت این تفاوت چیست؟ محققان طبق این تحقیق دانستند که کارهای آسان به علت اینکه به فضا و منابع ذهنی کمتری نیاز دارند در نتیجه مابقی فضای ذهنی را اضطراب اشباع می کند و در نتیجه کار آسان و راحت به سختی و در مدت زمان طولانی تری انجام می گیرد ولی کار چالش برانگیز به علت اینکه تفکر و فضای ذهنی بیشتری را به خود اختصاص می‌ دهد، ذهن شاهد کمترین حضور اضطراب خواهد بود و به همین علت کار چالش برانگیز در مدت زمان کوتاه تری نسبت به کار راحت انجام می گیرد. نتیجه ی این موضوع چنین خواهد بود که اضطراب نه تنها باعث می شود مه مغزی در ذهن ما تشدید شود بلکه عامل این خواهد شد تا عملکرد ما افت شدیدی داشته باشد.

    اضطراب و مه مغزی

    اضطراب و مه مغزی

    برخی از عواملی که اضطراب زا هستند

    • افسردگی می تواند به طور مستقیم موضوعات بسیار ساده ی اطراف را در ذهن ما به صورت هاله ای از ابهام در آورد و این ابهامات به طور واضح اضطراب آمیز خواهند بود لذا مه مغزی تشدید خواهد شد.
    • استرسی که بعد از تجربه ی یک حادثه ی تلخ به وجود می‌ آید باعث می‌ شود پیش زمینه ی دائمی در مورد ایجاد حوادث احتمالی داشته باشید. برای مثال اگر شخصی یک بار تصادف رانندگی شدیدی را تجربه کرده باشد، زمانی که داخل ماشینی بنشیند برای او اضطراب بیشتری نسبت به دیگران تولید خواهد شد.
    • اختلالاتی که از بیش فعالی و نیاز به داشتن توجه دیگران به وجود می آید باعث تولید شدن شدیدترین حالات از اضطراب می شود. برای مثال شخصی که نیاز به تایید و توجه دیگران دارد دائماً دچار اضطراب است و نمی داند که آیا این کار کوچک و جزئی اش را دیگران تایید می کنند و مورد توجه آنها خواهد بود یا اینکه به او هیچ توجهی نخواهد شد.

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    آیا می خواهید راه پایان دادن به مه مغزی را بدانید؟
    بی توجهی به احساس گناه در نهایت مه مغزی به وجود خواهد آورد

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button