پدیده “بلاک کردن” بعد از قطع رابطه در شبکه های اجتماعی
متاسفانه همانقدر که ما بعضا شیوه درست ارتباط برقرار کردن را بلد نیستیم، همانقدر هم بلد نیستیم یک رابطه را که به قصد ازدواج بوده ولی به دلایلی تفاهم حاصل نشده و به شکست انجامیده، به درستی تمام کنیم. این روزها ، یکی از رفتارهای شایع، “بلاک کردن” پس از قطع شدن یک رابطه یا بخاطر وجود مشکلات است . به نوعی می توان به آن نام پرخاشگری پنهان را داد که این روزها گروهی از افراد از آن استفاده می کنند تا به طرف مقابلشان گوش مالی دهند ، یا او را تهدید کنند ، یا او را از زندگی خود کنار بگذارند و … بنظر می رسد که نوعی تنبیه مدرن یا اعلام جنگ مدرن باشد و یا نوعی بیان غیر مستقیم خشونت و خصومت.
فرد بلاک شده در چنین وضعیتی عملا نمیداند چطور باید از افکار و احساسات فرد مقابل سر در بیاورد، او حرف نمیزند و احساساتش را آشکارا بیان نمیکند و شما هیچ تصوری از آنچه او دقیقا میخواهد ندارید.
این ابهام و سردرگمی که نتیجه یک رفتار پرخاشگرانه و غیر بالغانه است در خود یک پیام پنهان دارد و آن اینست که ” تا چند دقیقه قبل دوستت داشتم و تو قسمتی از زندگی من بودی ولی حالا که به هر دلیلی باهات مشکل دارم دیگه نمیخوام وجود داشته باشی” .
این رفتار نشان دهنده عدم بلوغ و بد تنظیمی هیجان است .
اما رفتار درست چیست
حرف بزنید: احساس عمیق «از دست دادن» بعد از تمام شدن رابطه عاطفی بسیار درد آور است . به فردی که قبلا برایتان عزیز بوده و دوستش داشتید به حرمت روزهای خوب رابطه اتان فرصت حرف زدن بدهید ، بجای هر نوع پرخاشگری از احساس خود حرف بزنید حتی با خود او.
خداحافظی کنید: بجای بلاک کردن به رسم انسانیت با او خداحافظی کنید برای او و خودتان آرزوی آرامش و خوشبختی کنید و ته رابطه را ببندید.
سوگواری کنید : لطفا مدتی که سوگوار عشق قبلی تان هستید به دنبال جایگزین نگردید. دماسنج خودتان باشید. تا وقتی که حرارت رابطه قبلی به رفتار شما جهت می دهد، لطفا رابطه جدیدی برقرار نکنید.
امتیاز شما به این صفحه