بولیمیا چیست؟
اغلب با چرخه مزمن پرخوری (پرخوری) و پاکسازی (استفاده از روش های مختلف برای از بین بردن کالری های اضافی بدن) مشخص می شود ، بولیمیا ، که به طور کلی به عنوان ساده پرخوری عصبی شناخته می شود ، یکی از شایع ترین اختلالات خوردن در جهان است. طبق تحقیق جمع آوری شده توسط انجمن ملی اختلالات خوردن ، بولیمیا تقریباً 5/1٪ از زنان جوان آمریکایی و 1/0٪ مردان جوان آمریکایی را مبتلا می کند ، علائم این علائم اغلب در سن 12 سالگی و گاهی زودتر مشاهده می شود. بیشتر افرادی که از بولیمیا رنج می برند دارای وزن متوسط هستند.
اگر مبتلا به بولیمیا هستید ، وقت زیادی را صرف خوردن مقدار بیش از حد غذا می کنید و سپس سعی می کنید کالری مصرفی خود را از بین ببرید. شما احتمالاً این چرخه پرخوری و پاکسازی را چندین بار در هفته یا در موارد شدید ، چند بار در روز تجربه می کنید. ممکن است مخفیانه غذا بخورید و تا حدی که احساس درد کنید ، معده خود را بیش از حد گسترش دهید. افراد مبتلا به بولیمیا غالباً غذاهای پر کربوهیدرات را ترجیح می دهند.
برای از بین بردن کالری های اضافی که مصرف کرده اید ، ممکن است بدن خود را با استفراغ یا استفاده از داروهای ادرار آور ، ملین و / یا تنقیه از مواد غذایی پاک کنید. یا ممکن است سعی کنید با رفتارهای غیر پاکسازی کننده ، مانند روزه گرفتن ، رژیم های سخت غذایی یا ورزش بیش از حد ، جبران خسارات کنید.
بولیمیا
چه عواملی باعث بروز بولیمیا می شود؟
اگرچه بولیمیا در عادات غیر طبیعی خوردن و پاکسازی آشکار می شود ، اما ریشه این مسئله تصویر منفی از خود و تصویر بد بدن است. اگر از پرخوری عصبی رنج می برید ، نسبت به هر نقص واقعی یا تصوری نسبت به خود انتقاد شدید و ناعادلانه دارید. و گرچه احتمالاً می دانید که پرخوری و پاکسازی رفتاری غیرمعمول است که می تواند برای سلامتی ذهنی و بدن شما مضر باشد ، اما به نظر نمی رسد که جلوی خود را بگیرید. گویی هیچ کنترلی بر عادات غذایی خود ندارید.
همانند همه اختلالات خوردن ، دلیل واحدی وجود ندارد ، اما عوامل بیولوژیکی ، روانی ، محیطی و رفتاری همراه با پرخوری و شرایط وجود دارد که می تواند شما را در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری قرار دهد. این شامل:
سابقه خانوادگی پرخوری یا سایر اختلالات خوردن. اگر یکی از اقوام نزدیک شما ، مانند مادر یا خواهر و برادر ، مبتلا به پرخوری عصبی باشد ، چهار برابر بیشتر از افراد عادی به این بیماری مبتلا هستید.
سابقه خانوادگی یا شخصی اختلالات خلقی مانند افسردگی یا اضطراب ، یا سوءمصرف مواد.
عزت نفس ضعیف ، شاید به دلیل یک فضای مهم خانوادگی که تأکید زیادی بر موفقیت دارد.
ویژگی های شخصیتی مانند تکانشگری ، سخت گیری ، ترس بیش از حد ، کمرویی ، بدبینی
انتقال دشوار خانوادگی یا شخصی
سابقه سوءاستفاده جنسی ، سوءاستفاده جسمی و سایر تجارب آسیب زا
چه عواملی باعث بروز بولیمیا می شود؟
چگونه بولیمیا بر سلامتی شما تأثیر می گذارد؟
پرخوری و پاکسازی باعث مشکلات جسمی مانند:
گلو یا مری ملتهب و گلودرد ، زخم های دهان ، غدد بزاقی متورم
مینای دندان فرسوده و دندانهای خراب شده – ناشی از قرار گرفتن بیش از حد در معرض اسید معده در هنگام استفراغ مکرر ناشی از خود
نوسان وزن – بالا و پایین رفتن
مشکلات دستگاه گوارش – اسهال ، گاز ، یبوست ، ریفلاکس اسید ، حالت تهوع ، شکم درد ، زخم معده
کمبود آب بدن
بوی بد دهان
فشار خون پایین
.
بولیمیا
عدم تعادل الکترولیت ها به دلیل از دست دادن سدیم ، کلسیم ، پتاسیم و سایر مواد معدنی ، که در نهایت می تواند منجر به ریتم غیر طبیعی قلب ، حمله قلبی یا مرگ شود
همچنین ممکن است شرایط عاطفی و روانی مرتبط با بولیمیا را تجربه کنید ، مانند:
احساس گناه و شرم
تثبیت بیش از حد روی تعداد کالری مصرف شده
عزت نفس پایین مزمن و تصویر منفی از خود
افسردگی یا اضطراب
کناره گیری از دوستان و فعالیت ها
چگونه بولیمیا بر سلامتی شما تأثیر می گذارد؟
بولیمیا
از کجا می توان کمک گرفت و چه انتظاری می توان داشت؟
بولیمیا نوعی بیماری جدی جسمی و روحی است که نیاز به تشخیص و درمان مناسب دارد. پس از تشخیص ، ممکن است ترکیبی از روان درمانی ، درمان پزشکی و مشاوره تغذیه تجویز شود.
اگر در حال حاضر یک ارائه دهنده خدمات بهداشت روان ندارید ، می توانید با صحبت با پزشک مراقبت های اولیه خود شروع کنید. علائم پرخوری و احساساتی که با رفتار خود مرتبط می کنید. را توصیف کنید. تهیه لیستی از علائمی که قبل از قرار ملاقات تجربه می کنید مفید خواهد بود. حتماً همه اطلاعات شخصی مربوطه را مانند هرگونه سابقه خانوادگی در زمینه اختلالات خوردن ، استرس شدید ، تغییرات اخیر زندگی و الگوی غذایی معمول در یک روز درج کنید.
علاوه بر معاینه جسمی ، شامل آزمایشاتی برای ارزیابی اینکه آیا شما از اثر پرخوری عوارض جسمی رنج می برید یا خیر احتمالاً در مورد عادات غذایی روزانه ، افکار و افکار و احساسات شما در مورد وزن و ظاهر شما سوالاتی خواهد کرد. دریغ نکنید در مورد احساسات ، افکار یا سایر اطلاعات خود که ممکن است با پرخوری ارتباطی نداشته باشند ، بحث کنید. ارائه یک تصویر کامل از سلامت روحی و جسمی به ارائه دهنده خدمات مهم است.