خودزنی
بیماران مرزی چگونه درد را تحمل می کنند ؟
بیماران مرزی اغلب با بریدن قسمت هایی از بدن خودشان با تیغ یا سایر اشیای تیز نسبت به استرس واکنش نشان می دهند . کارشناسان بهداشت روان اغلب از وجود چنین رفتاری متحیر مانده اند . آن ها تعجب می کنند که چرا بیماران مرزی با خود آسیب زنی سعی می کنند درد را تحمل کنند .
📖مطالعات جدید نشان می دهد که بدن ، تعدادی مواد شیمیایی طبیعی دارد که به هنگام انواع آسیب های جسمی سبب تسکین درد می شود . پزشکان این مواد را به مواد شبه افیونی تشبیه کردند ، این مواد شیمیایی در بسیاری از درد زداها وجود دارد ، همانطور که در بسیاری از مخدرهای غیرقانونی نیز دیده می شود . ورزشکارانی که باید فاصله ی زیادی را بدوند یا سایر ورزشکاران اغلب متوجه می شوند که از طریق این افیون های طبیعی می توانند خودشان را شاد و سرحال نشان دهند . وقتی بسیاری از ورزشکاران به این باور می رسند که توانایی جسمی آنان محدود شده ، ناگهان به یک منبع انرژی جدید در بدن خود پی می برند که می تواند به آنان در تداوم فعالیت های ورزشی کمک کند . پزشکان مطرح کرده اند که افرادی که به خودشان آسیب می زنند نیز از این حالت نشئگی طبیعی را تجربه می کنند و این نشان می دهد که چرا درد ناشی از آسیب جسمی به خود عامل بازدارنده ای نیست .
امیلی ، نوجوان 16 ساله مبتلا به اختلال شخصیتی مرزی در یک بیمارستان روانی در کمبریج ، ماساچوست در گفتگو با مجله ی تایم اظهار داشت ” وقتی عمدا خودزنی می کنم ، احساس نمی کنم که به خودم آسیب می زنم . اما اگر یک کاغذ دارای لبه ی تیز را ببینم دوست ندارم به آن دست بزنم زیرا فکر می کنم که برنده است “. روانشناسان نیویورکی جنیفر هارسیتن اضافه می کند که ” بچه ها هر قدر به خودشان بیشتر آسیب بزنند نیازشان به این کار بیشتر می شود “.