برای مهار اژدهای حسادت چه کنیم
بیشتر افراد از دو جهت در فشارند، از یک سو بیماری به نام حسادت که در وجود خودشان است و از جهت دیگر در دیگران که بر آنها حسد می ورزد و می تواند به نتیجه اولیه رسید که هر چقدر افراد از این نمونه در جامعه زیادتر شود موجب کاهش ضریب امنیت اجتماعی و بروز اختلافات خانوادگی می شود که خود در عمده موارد به بروز زمینه جنایت هایی مانند قتل، دورویی، دروغ، دزدی و… شود.
ریشه حسادت فکر و مقایسه کردن است بنابراین می توانیم با تغییر دیدگاه و تفکر و گذراندن آموزش های لازم و همچنین انجام مراقبه به مرور زمان آن را کمرنگ کنیم. افراد حسود با خودشان انرژی منفی حمل می کنند و با شایعه سازی، وارونه نشان دادن واقعیت، پایین آوردن شخصیت دیگران، بدگویی و غیبت، بی شرمی، سخن چینی و… ذهن دیگران را درگیر می کنند تا زمینه پستی خودشان و گرفتاری شما را فراهم کنند و سعی دارند افسار افکار و رفتار شما را به دست گیرند تا بخشی از عقده های خود را تسکین دهند که البته باز هم به این راضی و قانع نمی شوند چون خاصیت حسود سیری ناپذیری است.
باید خیلی مواظبت کنیم تا حسادت ما به شکل موقتی باشد و شکل صفت را به خود نگیرد چون در گذر زمان تبدیل به بیماری سختی می شود.
فرد حسود در بسیاری مواقع طوری از بدی حسادت می گوید که رفتار خودش که از همین حسادت سرچشمه گرفته و برای دیگران گرفتاری درست کرده را توجیه انگیزه دیگری برای رفتار حسادت گونه خود می یابد که اطرافیان را شگفت زده می کند. چرا؟ برخی افراد حاضرند خود و دیگران را در آتش حسادت بسوزانند ولی دست از حسادت نمی کشند.
همه می دانیم حسادت ژنتیکی نیست بلکه آموختنی است پس می توان با مهارت آموزی و مراقبه آن را به حداقل رساند، بنابراین با پرورش افکار مثبت، پذیرش واقعیت های زندگی، کنترل احساسات خود، ترمیم عزت نفس، دوری از مقایسه کردن، تغییر دیدگاه، دوری از حرص و طمع و زیاده خواهی و برتری طلبی، حذف افراد سمی راه را برای مهار اژدهای حسادت هموار کنیم.