ریتالین

آیا ریتالین واقعاً اعتیاد آور است؟

  • آیا ریتالین واقعاً اعتیاد آور است؟

     

    داروی ریتالین بصورت گسترده ای برای کودکان و افراد بزرگسالِ مبتلا به بیش فعالی/ نقص توجه (ADHD) توسط پزشکان متخصص تجویز می شود. افراد قبل از مصرف این دارو همواره نگرانی هایی را در مورد وابستگی و یا به اصطلاح اعتیاد آور بودن این دارو دارند که در این مقاله بیشتر راجع به این موضوع بحث می شود.

    ریتالین چگونه کار می کند؟

    نام دیگر ریتالین ، مِتیل فِنیدِیت است که خطِّ اولِ تجویز دارو برای درمان افراد مبتلا به اختلالات توجه و بیش فعالی، هم در کودکان و هم در بزرگسالان است. با خوردن این دارو تحت نظارت مستقیم پزشک متخصص، ترشح دوپامین در مغز افزایش یافته و باعث می شود. تا توجه و تمرکز فرد بالا برود. استفاده از میزان زیاد این دارو بدون نظارت پزشک می تواند منجر به حالت سر خوشی در فرد شود که امکان دارد. پتانسیل وابستگی فرد به این دارو را افزایش بدهد. نکته مهم اینجاست که اگر ریتالین در مقدار مناسب و با نظارت پزشک تجویز شود امکان و احتمال وابستگی و اعتیاد به این دارو تقریباً بسیار کم خواهد بود.

    عوارض جانبی ریتالین چیست؟

    ریتالین هم مانند هر دارویی درای عوارض جانبی می باشد. که البته این نشانه ها در همه ی افراد بروز نمی کند:
    بی خوابی کاهش اشتها.دل درد

    همانطور که گفته شد این دارو در بسیاری از کشور ها مانند آمریکا، خط اول درمان ADHD می باشد اما در کنار آن برای بهبود و تثبیت اثرات دارویی روش های دیگری نیز مانند درمان های رفتاری – شناختی ، توانبخشی – عصبی و … برای این افراد استفاده می شود.

    مرکز اعصاب و روان راه احیا
    تلفن۲۶۶۵۴۹۶۱
    @memoryinstitute

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۳ رای
    اعتیاد به موبایل
    عوارض قرص‌های انرژی‌زا

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button