چگونگی برخورد درست با فرد افسرده

چگونگی برخورد درست با فرد افسرده

  • چگونگی برخورد درست با فرد افسرده

    افسردگی از بارز ترین اختلالات روحی است که، معمولا هر فردی در شرایط بحرانی ممکن است به آن دچار شود. این اختلال می تواند در درجه های مختلفی فرد را درگیر نماید. به همین دلیل است که درمان به موقع افسردگی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اما نکته حائز اهمیتی که شاید خیلی ها آن را مورد توجه قرار ندهند. نحوه برخورد اطرافیان با فرد افسرده می باشد. که تاثیر مستقیمی در رضایت بخش بودن روند درمان فرد دارد. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با نحوه برخورد درست با فرد افسرده، به طور کامل آشنا کنیم.

    چگونگی برخورد درست با فرد افسرده

    چگونگی برخورد درست با فرد افسرده

    نحوه برخورد درست با فرد افسرده

    از آنجایی که رفتار اطرافیان می تواند به خودی خود دلیل اصلی افسردگی فرد باشد. بنابراین نحوه برخورد آن ها با فرد افسرده نیز می تواند در روند درمانی فرد تاثیر مستقیمی داشته باشد. رفتارهای تهاجمی و پرخاشگرانه نه تنها به روند بهبودی فرد کمک نمی کند. بلکه ممکن است افسردگی فرد را حاد تر نموده و در درمان فرد نیز اختلال ایجاد نماید.

    شرایط روحی او را بپذیرید و به او کمک نمایید:

    یکی از اولین اقدامات جهت کمک نمودن به افراد افسرده، قبول کردن حال بد روحی آن ها است. سپس باید با تمام وجود و با میل خود برای کمک به او آماده شوید. قرار نیست برای هر گله، حال بد، نا امیدی و اعتراضات او جوابی داشته باشید. کافی است به او گوش دهید. یا به نوعی شانه ای برای گریه هایش در اختیار او قرار دهید.

    او را نا محسوس دلداری دهید:

    در قدم بعدی سعی کنید بدون اغراق و زیاده روی، شروع به دلداری دادن او کنید. برای اینکار حرف کافی نیست. باید این را در رفتار خود نشان دهید. به طور مثال دست او را هنگام صحبت کردن بگیرید. به او زنگ بزنید و یا به دیدارش بروید.

    قضاوت کردن را فراموش کنید:

    یکی از مهم ترین و اصلی ترین دلایلی که موجب می شود تا، فرد از صحبت با شما اجتناب نماید. قضاوت های شما می باشد. بنابراین هنگام صحبت با فرد افسرده تحت هیچ شرایطی، رفتار و گفتار او را مورد قضاوت و یا نصیحت قرار ندهید. زیرا این کار از جمله رفتارهای سمی و خطرناک با افراد افسرده می باشد. که می تواند در تشدید افسردگی این افراد نقش بسیار پر رنگی داشته باشد.

    منطقی و خشک برخورد نکنید:

    از آنجایی که گفتگو با فرد افسرده، به معنای صحبت در رابطه با احساسات و عواطف فرد می باشد. جواب های منطقی شما می تواند پایان گفتگو را تعیین نماید. فرد افسرده ای که سعی دارد شما را در جریان احساسات خود قرار دهد. به دنبال جواب های منطقی نیست. زیرا او به طور کامل می داند که رفتار و حالات روحی او منطقی نمی باشد. او فقط می خواهد شما را نیز در جریان حالات روحی خود قرار دهد. بنابراین از برخورد خشک و منطقی با افراد افسرده به شدت پرهیز نمایید.

    احساسات آن ها را بی ارزش نشان ندهید:

    از دیگر رفتارهای سمی با افراد افسرده، کوچک شمردن احساسات آن ها می باشد. زمانی که درد و ناراحتی ناشی از افسردگی افراد را بی دلیل و حقیر بیان می کنید. به معنای این است که احساسات فرد بی ارزش و بی دلیل می باشد. همین موضوع می تواند موجب شود تا فرد از صحبت با شما پشیمان شده و یا حتی خود را بی ارزش بداند. که همین موضوع موجب افسردگی بیشتر فرد خواهد شد.

    چگونگی برخورد درست با فرد افسرده

    چگونگی برخورد درست با فرد افسرده

    نصیحت نکنید:

    نصیحت کردن در هر شرایطی می تواند موجب بدتر شدن شرایط و رفتار افراد شود. در رابطه با افراد افسرده نیز این موضوع وجود دارد. از آنجایی که فرد افسرده معمولا زودرنج تر و دل نازکتر می شود. نصیحت کردن او نه تنها کمکی به درمان نمی کند. بلکه موجب دوری کردن فرد از هم صحبتی با شما نیز می گردد.

    صبر کردن را فراموش نکنید:

    اگر می خواهید به عزیز خود کمک کنید تا از افسردگی رهایی پیدا کند. باید صبر خود را افزایش دهید. معمولا افراد افسرده در ابتدا تمایلی به صحبت با شما در رابطه با احساسات خود ندارند. به همین دلیل از صحبت کردن با شما اجتناب می نمایند. اما اگر بخواهید آن ها شما را مورد اعتماد خود بدانند و از مشکلات خود با شما صحبت کنند. باید صبر داشته باشید.

    امتیاز شما به این صفحه

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    فوبیا و درمان آن به کمک VR تراپی
    تغذیه مناسب جهت کنترل افسردگی

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بستن
    منو
    بستن

    سبد خرید

    بستن

    بستن

    دسته بندی ها

    Call Now Button